top of page

Odsherreds kafferisteri, vores kaffepassion

Odsherreds Kafferisteri  er et mikroristeri med fokus på det færdige produkt. Vi er drevet af trangen til den kop, der rammer den særlige "aaaah-smag" og glæden ved en stille kop med plads til lidt eftertænksomhed og nydelse i sammen moment. Derfor smager vi på alle de ristninger vi udvikler, fremmer de nuancer der er naturligt er i de forskellige arabica bønner.

 

Vores fokus er, at udvikle kaffer der er egnet til alm. brygning på kaffemaskiner gl. dags overhældning eller stempel kande – således at den indgår i hverdagen på normal vis, simpel og enkelt. Vi udvikler også og laver espressoristninger efter smagsønske

 

Kaffe er som vin, utrolig nuanceret, vækker glæde og gode diskussioner om smag og præferencer. Kaffen kan i lighed med vin, afstemmes med den oplevelse vi ønsker at fremme, om det er kontrasten, eller det understøttende der skal fremhæve oplevelsen. 

De fleste, der drikker kaffe har en klar fornemmelse af, hvornår en kop kaffe lige præcis rammer dét, der længes efter – lad os hjælpe dig på vej til kaffeoplevelser du ikke troede der fandtes, om det er den milde eller kraftige, den syrlige eller sødmefyldte – fælles for dem alle er, at vi tilstræber at nedtone bitterstofferne, så nuancerne for mere plads til at træde frem.

Vi leverer hele bønner såvel som kværnede bønner, men anbefaler at du kværner selv eller købe små portioner af kværnet kaffe ofte – af hensyn til friskhed, smag og aromaer.

 

Vi sælger kaffen i aromatætte løsninger

Hvis du søger mere og dybere viden omkring kaffe, nydelsen og vejen til de gode oplevelser

- kan du læse mere på https://smagkaffen.dk/

bottom of page